Joulutervehdys Strömsöstä

1.1.2019
Metropolian ammattikorkeakoulun vapaavalintaisen Ruotsin kieli ja kulttuuri-kurssin opiskelijat ovat perinteisesti tehneet opintomatkan Tukholmaan joulukuussa.  He ovat vierailleet suomenkielisissä palvelutaloissa tai suomenkielisillä osastoilla, päiväkodeissa ja kouluilla. Tänä vuonna matka sattuneesta syystä joudutaan totetuttamaan virtuaalisena. Opiskelijat ovat syksyn aikana valmistelleet työpajoja, joita meidän oli tarkoitus pitää Instituutilla ’avoimina iltoina’ kaikille. Opiskelijoiden työpajoihin voi nyt osallistua  kotoa käsin – itselle […]

Metropolian ammattikorkeakoulun vapaavalintaisen Ruotsin kieli ja kulttuuri-kurssin opiskelijat ovat perinteisesti tehneet opintomatkan Tukholmaan joulukuussa.  He ovat vierailleet suomenkielisissä palvelutaloissa tai suomenkielisillä osastoilla, päiväkodeissa ja kouluilla. Tänä vuonna matka sattuneesta syystä joudutaan totetuttamaan virtuaalisena. Opiskelijat ovat syksyn aikana valmistelleet työpajoja, joita meidän oli tarkoitus pitää Instituutilla ’avoimina iltoina’ kaikille. Opiskelijoiden työpajoihin voi nyt osallistua  kotoa käsin – itselle sopivana ajankohtana.

Metropolian Ammattikorkeakoulun ja Instituutin yhteistyö sai alkunsa Kieli ja kulttuuri hoitotyössä-projektin aikana.

Lilla jul på Strömsö-videolla pääsee tutustumaan suomalaisiin jouluperinteisiin leipomisen ja askartelun parissa.

Tämän jouluisen tuokion meille tarjoilevat Julia Bilund, Marjo-Riitta Gadolin, Maija Häkkinen, Paula Naumanen ja Eeva Simiö-Ighmour.

Julhälsning från Metropolia-studerande. – YouTube

Strömsö julhälsning pysselinstruktioner pdf

Joulutervehdys Strömsöstä